keskiviikko 30. elokuuta 2017

Elokuun hitit ja harmit

Aloitin viime kuussa postaussarjan, jossa käsitellään mennyttä kuukautta hittejen ja harmien kautta. Kutsun näitä postauksia kuukausikatsauksiksi. Nyt kun kesä on virallisesti purkissa, on aika siirtyä katsomaan, mitä elokuussa mahtoikaan tapahtua! Mikäli heinäkuun postaus on jäänyt välistä, voit lukea sen tästä.

Elokuun harmit:

-Illat ovat alkaneet pimentyä vauhdilla. En oikein pidä pimeästä, joten ulkona liikkuminen ilta-aikaan on vähentynyt.
-Eräällä neuvolakäynnillä huolestuttiin kohdun korkeudesta ja Kätilöopistolle tehtiin tuolloin konsultaatiolähete. Kätilöopistolla ei kuitenkaan koettu aihetta huoleen, joten en joutunut kontrollikäynnille. Tuon jälkeen mitta on onneksi kasvanut, mutta silti mua jäi tuolloin vaivaamaan, jos Talitintillä olisi joku hätä. Tarkemmin aiheesta täällä.


-Viime viikolla hämmennyin hieman iäkkäämmän linja-auton kuljettajan toiminnasta. Kuljettaja ei pysähtynyt, vaikka painoimme Stop-nappulaa, joten jouduimme matkustamaan seuraavalle pysäkille. Tuolla pysäkillä mun edestä poistui eräs mies ja kun olin astumassa takaovista ulos päättikin kyseinen kuljettaja yhtäkkiä sulkea oven. Jäin osittain oven väliin, mutta pääsin siitä änkeämään pallomahani kanssa linja-auton ulkopuolelle. Sen sijaan ovi sulkeutui miesystäväni naaman edestä, joten hän joutui kulkemaan bussilla vielä yhden pysäkin eteenpäin. Järkytyin ja säikähdin tapahtumaa, joten on sanomattakin selvää, että laitoin tilanteesta palautetta Hsl:lle.

Elokuun hitit:

-Paras ystäväni kävi elokuun alussa kylässä vain muutamaa päivää ennen kuin muutti Keski-Pohjanmaalle. Oli ihanaa viettää laatuaikaa kahdestaan!
-Siskon ja erään toisen kaverin vaippakakku ylläri. Kuvia ja juttua täällä.
-Saatiin vihdoinkin kaikki pienimmät vauvojenvaatteet pestyä sekä tarvikkeet hankittua. Vielä on iso liuta suurempia vaatteita pesemättä, mutta niillä ei onneksi ole vielä mikään hoppu.
-Kämppä alkaa näyttämään siltä miltä sen kuuluukin ja lähes kaikki jutut ovat löytäneet paikkansa. Sisustuksessa on vielä melko isoja puutteita esim. seinät huutavat tyhjyyttä eikä verhoja ole voitu laittaa puuttuvien verhonipukoiden vuoksi...


-Bloggaus on sujunut odotettua paremmin ja elokuu on ollut varsin sisältörikasta aikaa. Oon kiitollinen teille kaikille, jotka jaksatte lukea ja kommentoida mun blogia!
-Syksyn saapuminen ja ajatus siitä, että pian saa alkaa pukeutumaan lämpimiin villapaitoihin.
-Elokuun aikana oon leiponut niin sämpylöitä, muffinsseja, pannukakkua, mustikkapiirakkaa kuin teeleipiäkin. Kaikki leipomukset ovat onnistuneet oikein hyvin ja maistuneet herkullisilta.
-Kävelylenkit ja luonnosta nauttiminen.
-Raskauden loppusuora ja kiitollisuus siitä, kuinka yllättävän hyvin olen voinut nämä kuukaudet.
-Talitintti ❤

Mitkä on sun unohtumattomimpia hetkiä elokuun ajalta?

Melissa 

5 kommenttia:

  1. Ihania juttuja oot listannut tänne :) ♥ Mun yks unohtumattomimmista hetkistä elokuun ajalta oli se, kun sain tietää että pääsen opiskelemaan lastenohjaajaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskelupaikan saaminen on aina iso juttu! Toivottavasti viihdyt koulussa ja koet alan omaksesi :)

      Poista
  2. Ihana postausidea<3 Mäkin vähennän aina syksyn tullen yksin liikkumista pimeällä ja myöhään. Mulla elokuussa parasta oli äidin 50v-juhlat ja Kankaanpään Hörhiäiset :)

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat on aina mukavia! Toivottavasti sulla on yhtä mukava syyskuu kuin elokuukin :)

      Poista
  3. Casino Slot Machines and Table Games at JTM Hub
    JTM has a variety of video slots and table 구미 출장안마 games with different 구미 출장샵 features, 강원도 출장마사지 including Blackjack, Roulette and Video 광주 출장샵 Poker. Slot Machines. In each 구리 출장샵 slot

    VastaaPoista