maanantai 10. heinäkuuta 2017

Paluu blogin pariin

Bloggaustauko venähti hiukan odotettua pidemmäksi. Muutin tosiaan kesäkuun 26. päivä Vantaalle yhteiseen vuokra-asuntoon miesystäväni kanssa. Muuttaminen oli fyysisesti melko rankkaa, sillä pakkasin kaikki tavarat aivan yksin. Sekin jäi lähestulkoon viimeiselle päivälle, jolloin jouduin myös siivoamaan samaan syssyyn tyhjän asuntoni. Onneksi muutosta kuitenkin selvittiin ja nyt on asuttu jo kaksi viikkoa täällä yhteisessä kämpässä!


Jo ennen muuttoa vointini oli melko heikko eikä se juurikaan ole kohentunut. Viime viikolla neuvolasta määrättiin rautakuurille, joka jatkuu aina synnytykseen saakka. Hemoglobiinia he eivät edes vaivautuneet mittaamaan, sillä suunta on ollut jatkuvasti laskusuuntainen. Edelliset arvot olivat myöskin sellaiset, että jo niiden varjolla rautakuurin aloittaminen oli korrektia. Itse en oikein pidä rautakapseleiden ottamisesta, sillä meinaan joka kerta oksentaa otettuani kapselin...

Tällä postauksella halusin kertoa, että olen hengissä sekä Talitintti visusti vielä masussa. Paljon tehtävää olisi vielä jäljellä ennen lapsen syntymää, mutta voimattoman olon vuoksi pelkään, että asiat jäävät ikään kuin kesken. Bloggaamisessakin täytyisi aktivoitua - viime postauksesta on aikaa tolkuttoman paljon... Toivottavasti jaksaminen kohentuisi pikkuhiljaa! 

Melissa 

2 kommenttia:

  1. Olis kiva nähdä teidän kodista kuvia kunhan ootte ihan rauhassa asettuneet sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy laitella sitten! Tällä hetkellä vallitsee vielä melkoinen kaaos, mutta koitetaan tämän viikon aikana saada suurin osa tavaroista lopullisille paikoilleen. Kiitos kommentoinnista :)

      Poista