keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Muutto stressiä

Viime aikoina oon ollut tosi uupunut, stressaantunut sekä mielialat ovat olleet matalalla. Asiaa ei lainkaan helpota tuleva muutto. Muuttopäiväksi on sovittu ensi viikon maanantai, mutta tällä hetkellä tavaroiden pakkaaminen ei kiinnosta lainkaan. Odotettavasti vietän myös juhannuksen miesystävän luona, joten maanantaille ja huomiselle päivälle on tiedossa tuota tylsää puuhaa aivan liikaa. Onneksi olen sentään jo aloittanut - tuntuu kuin tavarat ei kaapeista millään vähenisi.

Tuleva asunto on 58 neliöinen kaksio ja tyhjillään ollessa se vaikuttaa valtavan kokoiselta. Todellisuudessa neliöitä on kymmenen enemmän nykyiseen verrattuna, mutta tuntuu että tuokin neliömäärä saisi ihmeitä aikaa. Asunnossa on myös oma parveke, jonne kulku tapahtuu makuuhuoneen kautta. Tää on mielestäni kiva lisä, sillä tällä hetkellä asun luhtitalossa eikä omaa parveketta ole.


Asunto sijaitsee viidennessä kerroksessa, mutta onneksi tuo kerrostalo on varustetttu hissillä. Hissi on kuitenkin hirmu pieni eikä sinne rattaat oikein mahdu. Elätelläänkin toiveta sen suhteen, että tuossa kerrostalossa ois joku häkki- tai lastenvaunuvarasto, jossa säilyttää tulevaisuudessa kärryjä. Ei tajuttu sitä kysyä, kun täytettiin vuokrasopimusta.

Muuton sujumisesta tai uudesta asunnosta höpöttelen lisää varmaankin sitten, kun on päästy muuttamaan. Ehkä silloin fiiliksetkin ois paremmat ja jaksaminen paremmalla tasolla. Oikein kivaa keskiviikko iltaa!

Melissa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti