maanantai 12. kesäkuuta 2017

Korkeasaari

Herättiin miesystävän kanssa lauantaina kahdeksalta aamulla, joten meillä oli runsaasti aikaa pohtia, mitä kivaa tehtäisiin. Päätettiin lähteä Korkeasaareen, sillä ilma oli kauniin kesäinen ja oltiin suunniteltu Korkeasaaressa käymistä jo edeltävänä vuonna. Tuolloin suunnitelmat eivät vaan yltäneet toteutukseen saakka.


Lähtiessä harkittiin sitä, millä kulkuneuvolla mentäisiin paikan päälle. Vaihtoehtona oli joko metro tai bussi. Lopulta päädyttiin lähtemään Rautientorilta Hsl:n 16 bussilla, niin kutsutulla Zoolinjalla. Oltiin tyytyväisiä ratkaisuun, sillä bussin päätepysäkki on Mustikkamaalla Korkeasaaren porteilla. Tuo bussilinja on tosi kätevä, joten ehdottomasti propsit siitä! Bussit kulkevat aina kahdenkymmenen minuutin välein, joten paikalle pääsy ja pois lähteminen sujuvat melko joustavasti.



Oltiin paikalla kolmen aikoihin ja viivyttiin sulkemisaikaan saakka. Nähtävää riitti ja kummankin edellisestä Korkeasaari retkestä oli kulunut jo aikaa. Itse olin aivan innoissani kaikista eläinvauvoista, liekö raskaudella ja hormonitoiminnalla osuutta asiassa? Miesystävän suosikkeihin lukeutuivat apinat ja isot kissapedot! Kivoja kuvia kertyi vaikka kuinka paljon meidän päiväretkeltä, joten tulen kesän mittaan niitä varmasti julkaisemaan myös muiden postausten yhteydessä. Lisätietoja hinnoista, aukioloajoista ja saapumisesta löydät täältä.



Hyvää alkanutta viikkoa!
Melissa 

4 kommenttia:

  1. Korkeasaari on aivan ihana paikka <3
    Jotenkin vaikka se on jo niin nähty, sinne täytyy aina päästä uudelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Meilläkin aikaa kului viisi tuntia, mutta melkein oisi voinut olla vielä saman mokoman putkeen. Eläinten lisäksi sieltä kun on kauniit näkymät merelle ja upeaa kasvillisuutta :)

      Poista
  2. Kivat kuvat. Mieheni ja minä kävimme viime kesänä Korkeasaaressa ja kyllä oli hieno elämys 💜
    Aiomme mennä tänäkin kesänä. Mukavaa keskiviikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä, mikäli sopiva päivä löytyy :)

      Poista